Actiefincasso is geen standaard incassobureau. 

Binnen vijf weken weet u precies waar u aan toe bent en welke acties er zijn genomen en welke nog genomen moeten worden.
Onze naam zegt het al wij gaan actief te werk en nemen niet zoals een standaard bureau een afwachtende houding aan.
Een debiteur benaderen is een vak apart, niet iedere debiteur is hetzelfde en dient dan ook op een gepaste maar effectieve manier benadert te worden.
Vanuit onze expertise gaan wij eerst kijken wat de financiële  situatie van de debiteur is en stemmen hierop onze incasso activiteiten op af. 

                                                          Incasso

 
Als incassobureau zijn wij ons bewust van het feit dat facturen soms lang onbetaald blijven waardoor de  liquiditeitspositie van uw onderneming onder druk komt te staan. Wij hebben ruime ervaring met het incasseren van vorderingen in heel Nederland.

 Actief incasso biedt u een professionele incassoservice op basis van “no cure – no pay”.


Een “no cure - no pay” incasso geldt voor alle buitengerechtelijke incasso opdrachten. Dat wil zeggen dat als uw debiteur niets betaald, u ook niets hoeft te betalen aan ons. Als uw debiteur de hoofdsom betaald bent u 10% incassohonorarium aan ons verschuldigd. Eventuele kosten van derden, zoals het aanvragen van uittreksels uit de gemeentelijke basis administratie en Kamer van Koophandel komen wel voor rekening van opdrachtgever. Bij uw debiteur brengen wij naast de wettelijke rente, buitengerechtelijke incassokosten in rekening.

U kunt bij ons rekenen op een snelle en transparante service met respect voor uw klanten!